La nostra col·laboradora és la Dra. Barahona.

La Dra. Antonieta Barahona és llicenciada en medicina per la Universitat de Lleida (1994) i màster en Ciència i Tecnologia dels aliments per la Universitat de Barcelona (1997).

En la seva activitat professional, exerceix la medicina general en el Centre d'Atenció Primària de Lleida i realitza activitat docent en la Universitat de Lleida en la llicenciatura de Tecnologia dels aliments, grau de Nutrició i Dietètica Humana, postgrau de Nutrició Clínica, títol Sènior en Cultura, Ciència i Tecnologia i cursos en la Universitat d'Estiu.

És directora d'una clínica de nutrició, que compta amb una escola de cuina privada, especialitzada en l'estudi de l'alimentació i la cuina saludable.

La seva activitat inclou també àrees com l'assessoria nutricional de diversos menjadors escolars, geriàtrics, llars d'infants i albergs juvenils. És membre del Comité Tècnic de AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) de Lleida.

Col·laboradora habitual en mitjans de comunicació sobre temes de nutrició, alimentació i salut, realitza conferències i cursos sobre alimentació i nutrició. Podem dir que pertany a les principals societats científiques de nutrició.

 

ESPORT

Realitzem un estudi nutricional a partir de l’avaluació de la ingesta, mesura dels paràmetres antropomètrics amb bioimpedància, anàlisi bioquímic i valoració de l’activitat física.

Elaborem un programa dietètic adaptat als horaris i intensitat de l’entrenament esportiu.

Obrim de dimarts a divendres de 17.00 h a 20.00 h
i els dissabtes de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.00 h

Feetback Running 2.0

Patrocinador oficial

Amunt