www.smqv.net

Som  dos professionals de l’àmbit de la salut que treballem de manera holística. Ens hem unit sota el nom de SMQV “Sistemes de Millora de Qualitat de Vida”.

El Jaume Sellart és acupuntor, massatgista i quiropràctic. Té una àmplia experiència de més de 30 anys de pràctica i una gran capacitat creativa. Ha desenvolupat un mètode propi d’acupuntura sense l’aplicació d’agulles, amb un sistema gens agressiu. És un sistema de codificacions binàries que es basa en la memòria de les capes anatòmiques embrionàries.

Té una àmplia experiència en el món de l’esport, ha estat durant molts anys entrenador d’atletisme, ha col.laborat en la recuperació de molts professionals de diversos esports,: Club de Futbol Mollerussa, Club d’Hoquei Patí Vilafranca, entre d’altres.

Actulament és l’entrenador del Club d’Atletisme Bellvís, un projecte esportiu on els pares i mares participen activament en l’entrenament dels seus fills i on hi ha un repartiment de les tasques com si es tractés d’una cooperativa.

 

L’Anna Bordes és llicenciada en Farmàcia (Universitat de Barcelona) i màster en Homeopatia (Institut Homeopàtic de Catalunya). Ha arribat a l’Homeopatia i la utilització d’altres teràpies naturals després de veure com, en molts casos, la medicina tradicional no resolia els problemes de salut i emocionals de les persones.

Assesora de la Dieta de la Zona del Dr. Barry Sears. Imparteix classes d’estiraments desbloquejants mitjançant la respiració conscient, tant per esportistes com per gent que no fa cap esport, i també per embarassades i les seves parelles. També col.labora en el projecte i entrenament del Club Atletisme Bellvís.

Tots dos treballem en equip per trobar la solució més adequada per cada persona en cada moment de la seva evolució.

www.smqv.net


Obrim de dimarts a divendres de 17.00 h a 20.00 h
i els dissabtes de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.00 h

Feetback Running 2.0

Patrocinador oficial

Amunt